Acupunctuur Den Haag

Ontdek alles over acupunctuur en boek een afspraak in Den Haag

AKI Acupuncture & Balance Den Haag

Acupunctuur in Den Haag Statenkwartier voor een vitaal en pijnvrij leven.
Mijn naam is Mandy Hopman en het is mijn missie om u zo goed mogelijk van uw klachten af te helpen. Zodat u weer kunt genieten van het leven. Met mijn kennis uit de traditionele Chinese geneeskunde, acupunctuur en Westerse medische basiskennis zorg ik ervoor dat u kunt ontspannen en er gewerkt wordt aan herstel en genezing.

Acupunctuur is effectief, pijnvrij en veilig. The World Health Organisation publiceerde deze lijst met ziektes en klachten waarvan uit onderzoek blijkt dat acupunctuur zeer effectief is.

Veel (internationale) cliënten gingen u voor en weten wat de waardevolle werking van acupunctuur is. Ik hoop u ook te ontmoeten bij AKI Acupuncture & Balance in Den Haag.

acupunctuur den haag

Ik had last van extreme vermoeidheid en zat tegen een burn-out aan. Door acupunctuur ben ik veel meer in balans gekomen en voel aan wanneer ik rust moet nemen. Ook de adviezen van Mandy op het gebied van lifestyle hebben me in deze periode erg geholpen. Ik voel me weer fit en heb veel meer energie.

Laura, 43 jaar

Juridische dienstverlening, Den Haag

Dankzij acupunctuur is mijn kniepijn zo goed als weg. Hierdoor ben ik weer in staat (halve) marathons te lopen en te bewegen zoals ik wil.
Acupunctuur heeft mij erg goed geholpen, waarvoor dank.

 

Richard de Jong, 55 jaar

Personeelsmanager, Den Haag

Acupunctuur

Een acupunctuur behandeling bij AKI Acupuncture & Balance in Den Haag duurt 45-60 minuten. Het doel van acupunctuur is om de Qi (energie) balans te herstellen en zo ook eventuele pijn te laten verdwijnen.

Aan de hand van een aantal vragen over uw gezondheid stel ik een behandelplan op. Ook voel ik uw polsslag en kijk in naar de tong. Dit is nodig om een goede diagnose te stellen.
Ik plaats vervolgens flinterdunne steriele naalden op speciale punten in het lichaam.
Door gebruik te maken van zogenaamde meridianen en de specifieke werking van bepaalde acupunctuurpunten, zult u merken dat u tijdens de behandeling ontspant. De naalden zijn pijnloos en blijven ongeveer 20-25 minuten zitten. Dit is afhankelijk van het effect wat bereikt moet worden.

Naast acupunctuur gebruik ik ook andere methoden uit de traditionele Chinese geneeskunde, zoals: guasha, cupping, ooracupunctuur, electro acupunctuur en moxa. Om zo te zorgen voor het beste effect. 

 

N

Vergoeding

Acupunctuur wordt in veel gevallen door zorgverzekeraars vergoed uit de aanvullende verzekering. Voordeel is dat dit niet van uw eigen risico afgaat. Kijk hier voor het vergoedingenoverzicht 2021.

Prijzen acupunctuur Den Haag

AKI Acupuncture & Balance

Van der Heimstraat 30
2582RZ Den Haag, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 0621472893
E-mail: info@aki-acupunctuur.nl
URL: https://aki-acupunctuur.nl
Kamer-van-Koophandelnummer: 81163983
Prijsindicatie: $$
Maandag08:00 - 18:00
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Acupunctuur Den Haag

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een acupunctuur behandeling in Den Haag.

3 + 10 =

Ik ga zorgvuldig met uw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.