Over Mandy Hopman

Mandy’s missie 

Mandy Hopman van AKI Acupuncture & Balance: Mijn missie is om mensen te helpen zo snel en zo goed mogelijk van hun klachten af te komen zodat ze weer kunnen genieten van het leven.

Waarom ik dat zo belangrijk vind? Omdat ik aan den lijve heb ondervonden dat het leven ineens niet meer zo vanzelfsprekend lijkt omdat je te horen krijgt dat je een kwaadaardige ziekte hebt. Vanuit het besef dat het leven maar kort is, kunnen we er maar beter voor zorgen dat we het leven ten volle leven! Zonder dramatisch te doen is dit wat ‘kanker hebben’ mij gebracht heeft. Met een hoop mazzel en goede zorg van fantastische artsen ben ik gelukkig weer helemaal gezond.

Dit alles heeft me bij het inzicht gebracht dat ik zo veel mogelijk mensen wil helpen met mijn kennis. Acupunctuur heeft mij overigens in deze moeilijke tijd zelf ook geholpen. Ik heb gemerkt hoe waardevol acupunctuur is en kan ondersteunen bij de reguliere kankerbehandelingen. Bijvoorbeeld om minder moe te zijn of minder last te hebben van allerlei bijwerkingen of pijn.

‘Naast mijn werk als acupuncturist ben ik al jaren drumdocent bij Drumschool Cleuver in Scheveningen. Drummen is naast de Chinese geneeskunde één van mijn grote passies. Sport is ook belangrijk voor mij. Hardlopen is niet meer weg te denken uit mijn leven.

Mandy Hopman en AKI Acupuncture & Balance in Den Haag

Mijn praktijk, AKI Acupuncture & Balance in het Statenkwartier in Den Haag, heb ik opgericht om aan mijn missie te voldoen. Aki betekent herfst in het Japans en is verbonden aan het element Metaal. Ik vind de herfst een prachtig seizoen. Het staat voor mij onder andere voor loslaten wat niet meer nodig is en zoeken naar het waardevolle diep van binnen, als we naar de winter toegaan.
Ik hoop jou ook te ontmoeten in mijn praktijk om je zo goed mogelijk te helpen bij jouw klachten. Zodat je zelf kunt ervaren hoe waardevol de werking van acupunctuur kan zijn.

aki acupunctuur mandy hopman

Volg mij op Instagram of Facebook 

Diploma Traditionele Chinese Geneeskunde (HBO) Cum Laude

De grondbeginselen, principes en filosofie van de traditionele Chinese Geneeskunde. Shenzhou University

Diploma Acupunctuur (HBO) Cum Laude

Theoretische en praktische kennis van klassieke acupunctuur methoden, moxibustion, cupping en electro acupunctuur. Shenzhou University

Medische basiskennis (HBO) Cum Laude

Westerse medische basiskennis van anatomie, pathologie en fysiologie van het menselijk lichaam. CPION en SNRO accreditatie

2x (Top) Excellent Student Prize

For the course Foundations of Chinese Medicine and Acupuncture. Shenzhou University

Hoe klanten mij ervaren

” Mandy is echt iemand waar je je al snel veilig bij voelt. Zij is oprecht geinteresseerd en zeer kundig en professioneel.” 

Janneke de Boer, 42 jaar

IT-er, Den Haag

acupunctuur den haag mandy hopman aki
beste acupunctuur den haag mandy hopman

Wil jij kennismaken met AKI Acupuncture & Balance in het Statenkwartier in Den Haag?