Over Mandy Hopman

Mandy’s missie 

Mandy Hopman, acupuncturist en eigenaar van AKI Acupuncture & Balance:
‘Mijn missie is om mensen te helpen zo snel en zo goed mogelijk van hun klachten af te komen zodat ze weer kunnen genieten van het leven.’
Waarom ik dat zo belangrijk vind? Omdat ik aan den lijve heb ondervonden dat het leven ineens niet meer zo vanzelfsprekend lijkt omdat je te horen krijgt dat je een kwaadaardige ziekte hebt.
Vanuit het besef dat het leven maar kort is, kunnen we er maar beter voor zorgen dat we het leven ten volle leven! Zonder dramatisch te doen is dit wat ‘kanker hebben’ mij gebracht heeft. Met een hoop mazzel en goede zorg van fantastische artsen ben ik gelukkig weer helemaal gezond.Dit alles heeft me bij het inzicht gebracht dat ik zo veel mogelijk mensen wil helpen met mijn kennis.

Acupunctuur heeft mij overigens in deze moeilijke tijd zelf ook geholpen. Ik heb gemerkt hoe waardevol acupunctuur is en kan ondersteunen bij de reguliere kankerbehandelingen. Niet om kanker te genezen uiteraard, maar wel om minder last te hebben van bijvoorbeeld vermoeidheid, pijn of andere bijwerkingen van operaties, chemo- of bestralingsbehandelingen.

beste acupuncturist den haag mandy hopman

Leefstijl- en vitaliteitscoach

Naast mijn studie in de traditionele Chinese geneeskunde ben ik ook afgestudeerd als leefstijl- en vitaliteitscoach. De ‘Westerse kennis’ op het gebied van voedingsleer, hormonen, slaap, beweging en wat stress met het lichaam doet, zijn mij ook vanuit deze hoek zeer bekend. Ik combineer deze kennis graag met inzichten vanuit de duizenden jaren oude acupunctuur om zo tot het beste resultaat te komen.

In mijn vrije tijd werk ik al jaren als drumdocent bij Drumschool Cleuver in Scheveningen. Drummen is naast de Chinese geneeskunde één van mijn grote passies, net als sporten overigens.

Mandy Hopman en AKI Acupuncture & Balance in Den Haag

Mijn praktijk, AKI Acupuncture & Balance in het Statenkwartier in Den Haag, heb ik opgericht om aan mijn missie te voldoen. Aki betekent herfst in het Japans en is verbonden aan het element Metaal. Ik vind de herfst een prachtig seizoen. Het staat voor mij onder andere voor loslaten wat niet meer nodig is en zoeken naar het waardevolle diep van binnen, als we naar de winter toegaan.
Ik hoop jou ook te ontmoeten in mijn praktijk om je zo goed mogelijk te helpen bij jouw klachten. Zodat je zelf kunt ervaren hoe waardevol de werking van acupunctuur kan zijn.

aki acupunctuur mandy hopman

Volg mij op Instagram of Facebook 

Diploma Traditionele Chinese Geneeskunde (HBO) Cum Laude

De grondbeginselen, principes en filosofie van de traditionele Chinese Geneeskunde. Shenzhou University

Diploma Acupunctuur (HBO) Cum Laude

Theoretische en praktische kennis van klassieke acupunctuur methoden, moxibustion, cupping en electro acupunctuur. Shenzhou University

Medische basiskennis (HBO) Cum Laude

Westerse medische basiskennis van anatomie, pathologie en fysiologie van het menselijk lichaam. CPION en SNRO accreditatie

2x (Top) Excellent Student Prize

For the course Foundations of Chinese Medicine and Acupuncture. Shenzhou University

Hoe klanten mij ervaren

” Mandy is echt iemand waar je je al snel veilig bij voelt. Zij is oprecht geinteresseerd en zeer kundig en professioneel.” 

Janneke de Boer, 42 jaar

IT-er, Den Haag

acupunctuur den haag mandy hopman aki
acupuncturist mandy hopman aki

Wil jij kennismaken met AKI Acupuncture & Balance in Den Haag?

Trots op mijn nieuwe locatie voor AKI! 
In Villa Rosina, een prachtig pand op de Scheveningseweg 72. 
En in deze periode uitzicht op de mooie herfstkleuren in het Scheveningsebos. Wat wil je nog meer tijdens een acupunctuurhandeling? 😀

#aki #acupunctuur #health #defred #frederikhendriklaan #denhaag #scheveningen #thehague #tcm #acupuncture #scheveningsebosjes
Last van brain fog of minder concentratie? Of vaak vergeetachtig en minder gefocust? 
Acupunctuur is zeer geschikt om zowel het geheugen als de focus en concentratie te verbeteren. 
Maar ook als je last hebt van er regelmatig ‘niet helemaal bij te zijn’ kan acupunctuur je helpen en je alertheid verbeteren.

#aki #acupunctuur #geheugen #focus #defred #scheveningen #denhaag #tcm #gezondheid #balans #chinesegeneeskunde #stress # burnout
Zen meditatie in de abdij van Egmond-Binnen. 
Eens in de zoveel tijd doe ik een Zen retraite waarbij we vanaf 5:00 uur in de ochtend mediteren en alles alle dagen in stilte gaat. Dat is afzien maar ook genieten van alles wat het brengt. 

#zen #meditatie #aki #balans #tcm #stilte
De nazomer is begonnen. 
Dit wordt vanuit de traditionele Chinese geneeskunde gezien als een apart seizoen. 
Het is een overgang waarin we terugkeren naar het midden. Tussen de enorm krachtige energie en groei in de lente en de zomer (Yang) en het meer naar binnen gerichte van de herfst en de winter (Yin). 

Deze overgangsfase is een mooie tijd om te reflecteren. Om dit jaar aan je voorbij te laten gaan en te zien wat je tot nu toe energie heeft gegeven en welke ervaringen je juist energie hebben gekost. Om zo ook weer bepaalde zaken los te laten, net als de bladeren straks in de herfst. 

#nazomer #indiansummer #tcm #acupuncture #aki #reflect
Vandaag vroeg begonnen met vuur cupping🔥 

Cupping is net als acupunctuur al duizenden jaren oud. Het principe van cupping is om de cup zich vast te laten zuigen op de huid. Dit kan met behulp van een pomp of met vuur. Doordat de huid vacuüm trekt in de cup, wordt de bloedtoevoer gestimuleerd om zo genezing en verlichting te bevorderen.

Cupping verhoogt niet alleen de bloedcirculatie in het behandelde gebied, maar zorgt er ook voor dat de immuniteit wordt verhoogd en gifstoffen worden verwijderd. Cupping is een goede manier om energieblokkades op te heffen en zeer geschikt voor rug-, schouder- en nekklachten, longproblemen en verkoudheid.

#firecupping #cupping #tcm #acupunctuur #aki #acupuncture #scheveningen #defred #thehague #denhaag
Laatste deel van de fantastische en spectaculaire Tour Du Mont Blanc. Met heel veel nieuwe energie volgende week weer aan de slag. Zin in 🙏🏻💪

#acupunctuur #montblanc #tourdumontblanc #tmb #aki #tcm #frenchalps
Rondje Scheveningen ter voorbereiding voor Tour Du Mont Blanc binnenkort. Hier lach ik nog 😅

#aki #hiking #scheveningen #tourdumontblanc #denhaag #thehague #tcm
Geweldig om te mogen kijken bij Masanori Tomikawa in de keuken van @yamazato.amsterdam @hotel_okura_amsterdam 

‘The art of craftmanship” waar men streeft naar perfectie en authenticiteit. In balans met de seizoenen. 

#okura #yamazoto #japanesefood #sakuraseason #hotelokuraamsterdam #kaiseki #aki #sakura #aki #tcm
Hardlopen en karate conditietraining met Roos op het Zuiderstrand. We kunnen er weer tegenaan ❤️💪

#aki #acupuncture #scheveningen #zuiderstrand #denhaag #acupunctuur #running #hardlopen #run #runner #fitness #martialarts #runningmotivation #runnersofinstagram #runners #instarunners #training #trailrunning #sport #workout #motivation
Sinds vorige week is het Chinese jaar van het Konijn begonnen. Een intellectueel, evenwichtig, artistiek, geduldig en zeer verantwoordelijk wezen. 
Het konijn houdt van een rustig en vredig leven, maar kan vanwege zijn nerveuze aard soms onverwachte bewegingen maken. Een heel ander karakter dan dat van de Tijger in 2022.
Het jaar van  het konijn is de tijd om vrede en rust te creëren na de chaos van 2022. Het vriendelijke en begripvolle Konijn is een alchemist en een genezer. Dit is het jaar voor genezing en om het evenwicht te bewaren. Een jaar om goed te eten en op je gezondheid te letten. 
De traditionele Chinese geneeskunde is een vorm van kunst en het Konijn is een van de grootste kunstenaars in de Chinese dierenriem. 2023 is het jaar om eindelijk je eigen kustwerk te starten. Aan je eigen boek beginnen, een website maken, leren koken of iets anders creatiefs ondernemen. (NVA/fengshuidesignacademy)

#chinesenewyear #happynewyear #acupuncture #chinesemedicine #aki #rabbit #konijn #tcm #acupuncture #love #art #beautiful
Vandaag de Ben Nevis beklommen, de hoogste berg van de UK/Schotland. We dachten het even tussendoor te doen maar het bleek veel zwaarder dan gedacht. Op de top was het koud, waaide het hard, maar met als cadeau…. eeuwige sneeuw! En de top natuurlijk. Schotland is prachtig. 

#aki #bennevis #scotland #fortwilliam#mountains #scotishhiglands 
#schotland #vitaliteit #gezondheid #mindset #fit #energie #wandelen #hiking
Doing some Qigong in between my acupuncture sessions. Slow flowing movement of Qi to improve health and energy. 

#aki #acupuncture #qigong #havenfysio #scheveningen #denhaag #defred #acupunctuur #taichi #kungfu #meditation #martialarts #wushu #shaolin #qi #qigongpractice #fitness #mindfulness #health #chinesemedicine #tao #yinyang #energy #chinesemartialarts #healing
Vandaag 31 graden in Den Haag maar hier wordt keihard aan gezondheid gewerkt. 
Samen met de mannen van Havenfysio in Scheveningen 😊

#aki #havenfysio #scheveningen#denhaag #defred #acupunctuur #acupuncture #fysiotherapie #fysio #health #gezondheid #balance #fit
#fysiotherapeut #training #revalidatie #blessure #sportfysiotherapie #fit #gezondheid #sport #bewegen #dryneedling #sporten #gezond #physiotherapy #herstel #pijn #rugpijn #herstellen #nekpijn #keizerstraat
Kinderen reageren vaak verrassend goed op acupunctuur en ondergaan de behandeling vaak heel gemakkelijk. (Ouders vinden het vaak spannender) 
Ook werkt acupunctuur sneller bij kinderen en blijven de naalden korter zitten. Daarnaast zijn de naalden die ik gebruik kleiner dan bij volwassenen, korter en nog dunner. 
Meer weten? Link in bio

 #aki #kinderacupunctuur #acupuncture #acupunctuur #acupunctuurvoorkinderen #health #gezondheid #aki #defred #scheveningen #denhaag #balance #fit
Een frozen shoulder kan zeer pijnlijk zijn, beperkt je in je mobiliteit en kan erg lang duren. Met acupunctuur is er veel aan te doen, zowel qua vermindering van pijn en verbetering van mobiliteit als het verkorten van de herstelperiode.
Link in bio voor blog over schouderklachten. 
🙏 🙏🙏

#shoulderpain #acupuncture #pain #pijn #frozenshoulder #vitaliteit #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #gezondheid #aki #defred #scheveningen #denhaag #balance #fit
Enjoying nature in beautiful Andalusië. 
Time for new energy. 

#nature #atlanticocean #gibraltar #tarifa #yinyang #balance #yin #taichi #energy #tcm #life #zen #qi #qigong #yoga #tao #meditation #mindfulness #spirituality #acupuncture
Last van hooikoorts? Veel niezen, branderige ogen, snotneus en word je er doodmoe van? 
Acupunctuur kan zorgen voor onderdrukking van de klachten en vermindering van gevoeligheid voor pollen. Ik heb er net een blog over geschreven. 
(Link in bio) 

#hooikoorts #hayfever #acupuncture #acupunctuur #chinesemedicine #health #tcm #acupuncturist#traditionalchinesemedicine #healthylifestyle #defred #scheveningen
Geslaagd!! Nu ook officieel lifestyle- en vitaliteitscoach. In 2020 begonnen en nu dan eindelijk feest 🥳 🎈 

#vitaliteit #gezondheid #leefstijl #energie #gezondeleefstijl #coaching #fit #afvallen #voeding #gezond #vitaliteitscoach #stress #balans #ontspanning #gezondeten #vitaal #mindfulness #leefstijlcoach #gezondleven #bewegen #health #gezondevoeding #fitness #geluk #coach #sporten
Oud klasgenoten van Shenzhou University! Leuk jullie weer te zien! Het hele weekend bezig geweest met Effectief pijn behandelen mbv de acupunctuur Balans methode. Was super 😀 

 #drtan #painrelief #pijnvrij #pijn #chinesemedicine #qingbai #shenzhou  #tcm #aki #acupuncture
Puur ijsbad in de prachtige natuur van Lapland. Mega kou (Yin) waardoor de Yang ook omhoog schiet en de Qi zorgt voor een goede bloedcirculatie, warmte en enorme energie!

Gewoon Yinyang balans, niets meer 😀
Heerlijk! 

#aki #acupuncture #yinyang #balance #lapland #finland #beautifulnature #tcm #koudetraining #coldtraining #innerfire #coldtraining #immuunsysteem #ademhaling #ijsbad #icebath #vitaliteit
Ineens was daar het Noorderlicht! Dansend groen licht boven ons hoofd. Prachtig! 

#aki #noorderlicht #lapland #northernlights #tcm #nofilter #beautifulnature
Lukt het jou niet of af te vallen of op een gezond gewicht te blijven? Wellicht is ondersteuning met acupunctuur wat voor jou om zo blijvend gewicht te verliezen. Ik heb de voordelen op een rij gezet in mijn nieuwe blog. Link in bio. 

#scheveningen #defred #thehague #afvallen #gezond #balance #vitaliteit #gezondeten #tcm ##acupunctuur #chinesemedicine #gezondafvallen #gezondeleefstijl #afslanken #fit #gezondheid #healthylifestyle #gewichtsverlies #healthy #voeding #gezondleven #fitdutchies #gezondevoeding
Beautiful ancient Chinese poetry by Li Bai on the wall @restaurantzheng 

#zheng #aki #acupuncture #tangdynasty #chinesepoetry #thehague #hague #chinesepoems
Belated birthday diner in my favourite restaurant Zheng. 

#zheng #aki #thehague #finedining #umami #hanting #tcm
Gelukkig Chinees Nieuwjaar! 🧨🎆🎉
Het jaar van de Tijger. De tijger als symbool van moed, wilskracht, ambitie en onafhankelijkheid.
Koning van de jungle 😀

#chinesenewyear #happynewyear #acupuncture #aki #tiger #tijger #tcm #acupuncture #chinatownnyc #chinatown #yearofthetiger
In mijn acupunctuurpraktijk krijg ik regelmatig de vraag wat of welk dieet het best werkt om af te vallen, om fit te blijven, om je minder moe te voelen, etc.
Een goede vraag. Er zijn immers zoveel diëten en perspectieven op voeding. Paleo, intermittend fasting, Keto, noem maar op.

Wat is nou eigenlijk gezonde voeding? Ik heb een blog geschreven met tips voor gezonde voeding vanuit de Chinese voedingsleer. Die visie sluit naar mijn idee mooi overkoepelend aan op de Westerse kijk waarin zoveel te kiezen valt.
(Link in bio)

O ja en zie hier mijn creatie, gestoomde asperges 😀 

#gezondevoeding #chinesevoedingsleer #acupunctuur #tcm #asperges #aki #defred #scheveningen #vitaal #gezond #gezondeten #afvallenzonderdieet #afvallen #voedingscoach #coaching #gezondafvallen #gezondeleefstijl 
 #fit #healthyfood #healthylifestyle #gezondheid #healthy #fitness #afvallenzonderhonger #voeding #mindset #gezondleven #gezondevoeding #sporten #leefstijl
Was een van je goede voornemens afvallen, maar ben je nog geen kilo kwijt? 

Janine kwam in december bij mij omdat ze steeds zo moe was en last had van haar onderrug. Ook lukte het haar maar niet om af te vallen. 
Na een aantal acupunctuurbehandelingen voelt haar rug weer prima. 
Verder hebben we samen naar haar lifestyle gekeken en een aantal verbeteringen aangebracht, vooral op het gebied van voeding en bewegen. 
Janine voelt zich inmiddels veel fitter én is al 4 kilo kwijt. 

Acupunctuur is meer dan alleen de naalden. 

 #gezondheid #leefstijl #energie #gezondeleefstijl #lifestyle #vitaliteit #sporten #fit #aki #afvallen #dieet #acupuncture #acupunctuur#tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit 
#rugpijn #vermoeidheid #gezondeten #inspiratie #scheveningen #defred #balance #pain #health #acupuncturerocks #coach
Deze kleine topvoetballer in de dop had een beetje last van zijn enkel. Na een paar behandelingen met acupunctuur speelt hij weer de sterren van de hemel 🤩 ⚽️

 #aki #kinderacupunctuur #acupuncture #acupunctuur #acupunctuurvoorkinderen #voetbal #soccer #football #eredivisie #ajax #uefa #football #championsleague #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #gezondheid #defred #scheveningen #denhaag #statenkwartier
ACU ART…
Blij om mensen ook in het nieuwe jaar weer te mogen helpen met acupunctuur.

 #aki #art #scheveningen #defred #balance #pain #legpain #kneepain #chronicpain #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #gezondheid #acupuncturerocks #healing #mentalhealth #therapy
AKI is everywhere 😀 Paris! 

#aki #paris #thisisparis #parisjetaime #pariscityworld #parisgram #parislife #thisisparis #topparisphoto #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #gezondheid #acupuncturerocks
Bovenarm van een 65-jarige vrouw die al maanden veel pijn in haar linker bovenbeen ervaart. De pijn straalt uit tot onder haar knie. 
Ze slaapt hierdoor ook minder goed en wordt er chagrijnig van. 

Vandaag, na 5 behandelingen is de pijn zo goed als verdwenen, slaapt ze weer lekker en heeft zin in het leven. 
Gaaf toch?! I ❤️ Acupuncture 

#balance #pain # legpain #kneepain #chronicpain #kneepainrelief #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #gezondheid #acupuncturerocks #aki #healing #mentalhealth #therapy #healing
Zen and the art of making sushi 🙏🏻

#aki #denhaag #thehague #defred #statenkwartier #scheveningen
The world upside down in Reeuwijk. Prachtige dag en wandeling tijdens lifestyle en vitaliteit opleidingsdagen. 
 
#inheaven #vitaliteit #lifestyle #leefstijl #markacademy #aki #nofilter #beautifulplaces #gezondheid
Herfst in Japan. De overgang naar het Metaal element. Metaal is vanuit de Chinese geneeskunde gekoppeld aan de organen longen en dikke darm. Het afscheiden van gebruikte oude energie en het binnenhalen van nieuwe energie, via de longen. 

Lichamelijke klachten die gekoppeld kunnen worden aan een disbalans van het element Metaal: 
- Astma, bronchitis 
- Prikkelbare darm , constipatie, ziekte van Crohn
- Allergieën
- Huidklachten zoals eczeem of psoriasis
- Gevoeligheid voor omgevingsgeluiden
- Droogheid
- Uitgeput immuunsysteem 
- Vermoeidheid 

Maar ook perfectionisme, zelfkritiek, controledwang, vastzitten in het verleden, gevoel van onbehagen etc. 

Waar zo’n mooie foto al niet aan verbonden kan worden 😀 

#aki #herfst #najaar #vermoeidheid #japan #overgang #acupuncturist #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #metaal #5elementen #fiveelements #gezondheid
☯ Acupuncture is not only about needles. It’s also about a healthy lifestyle, excercise, food, good sleep, relaxation etc. 
It’s all about balance Yin And Yang. 
Here I am doing some training in a Yang way 🔥😀

#healtylife #health #vitaliteit #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #gezondheid #acupuncturerocks #aki #martialarts #training #nostress
#balance #thehague #expatlife #expatthehague #karate
I’m on fire 🔥 🔥 🔥
With fire cupping I’m increasing the Qi and blood circulation to release this patient’s back pain. 
It also removes toxines and inflammatory products. And increases immunity by stimulating the body's immune system. 

#cupping #acupuncturist #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #acupuncturerocks #denhaag #thehague #rugpijn #defred #stress #thehaguedaily #aki #expatlife #expatthehague
De herfst is in aantocht. De overgang van zomer naar winter. De overgang van yang naar meer yin. Aki betekent herfst (Japans). De vroege herfst valt in het element Aarde en de late in het element Metaal. 
De natuur dooft uit, bomen verliezen hun bladeren en ook onze energie wordt minder. Een goed moment je bewust te zijn van de balans in je dagelijkse leven. Acupunctuur kan je hierbij helpen. 

#aki #najaarsdepressie #herfst #najaar #vermoeidheid #overgang #acupuncturist #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #denhaag #thehague #defred #statenkwartier #scheveningen
Acupuncture treatment with ocean view. Against pain of arthrosis in the knee. 

 #pain #arthrosis #kneepain #kniepijn #kneepainrelief #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #gezondheid #acupuncturerocks #aki #spain #nofilter #travelgram #sun
#balance
Acupunctuurnaalden:
✅  Zijn flinterdun
🩺  Heel flexibel
🍀 Ongeveer zo dik als een haarwortel
🏥 Steriel
🗑️ Alleen geschikt voor eenmalig gebruik
😃 Doen (bijna) geen pijn
🌟 En werken krachtig tegen allerlei klachten

#acupuncturerocks #stress #hoofdpijn #migraine #slapeloosheid #vermoeidheid #overgang #aki #acupuncturist #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #acupunctureworks #denhaag #thehague #defred #statenkwartier #scheveningen
Mensen helpen met acupunctuur is mijn passie. Ik vertel graag over de werking en hoe waardevol het kan zijn voor jouw klachten. Wat acupunctuur precies voor jou kan betekenen 😀

#acupuncturerocks #stress #hoofdpijn #migraine #slapeloosheid #vermoeidheid #overgang #aki #acupuncturist #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #acupunctureworks #denhaag #thehague #defred
Teveel aan je hoofd en het gevoel onder hoogspanning te staan? Sta jij continu op ‘aan’? 

Acupunctuur helpt tegen stressgerelateerde klachten en zorgt dat je weer kunt ontspannen en meer energie krijgt. 

#stress #hoofdpijn #migraine #slapeloosheid #vermoeidheid #burnout #overspannen #aki #acupuncturist #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #acupunctureworks #denhaag #thehague #defred
Michael Phelps swimming his race in Rio after cupping, with cupping marks. 5 x Gold. 
Because olympic athletes only go for the best 😀 With the help of traditional Chinese medicine 🏆 I wonder what it’s going to be in Tokyo. 

#sport #fit #olympics #tokyo #cupping #tcm #acupuncturist #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit  #aki
Acupuncture can be very effective against headaches and migraine. 
✅ Working on the Qi balance and blood circulation. 

#acupuncturist #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #acupunctureworks #denhaag #thehague #hoofdpijn #headache #migraine #defred #stress #thehaguedaily #aki #expatlife #expatthehague
❤️ The Hague 

#thehague #thehaguedaily #denhaag #aki
Cupping is a great way to get rid of pain but there is more:

✅ It increases the blood circulation in general and particular in the treated area
✅ Removes toxines and inflammatory products
✅ Increases immunity by stimulating the body's immune system
✅ Relieves body pains
✅ Stabilizes emotions by stimulating the release of certain proteins
✅ Regulates intestinal motility and more…

#cupping #acupuncturist #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #acupunctureworks #denhaag #thehague #rugpijn #defred #stress #thehaguedaily #aki #expatlife #expatthehague
Bij acupunctuur worden flinterdunne steriele naaldjes op speciale plekken in het lichaam geplaatst om zo de energiebalans te herstellen of een boost te geven.
Dit principe is op veel klachten toepasbaar. O.a. slecht slapen, hoofdpijn, vermoeidheid, overgangsklachten, stress gerelateerde klachten etc. 
.
.
.
.
.

#acupuncturist #acupuncture #acupunctuur #tcm #chinesemedicine #health #vitaliteit #acupunctureworks #denhaag #thehague #hoofdpijn #slapeloosheid #defred #vermoeidheid #stress #thehaguedaily #aki
AKI What's App

AKI What's App

Snel contact met Mandy

I will be back soon

AKI What's App
Hallo, dank voor je interesse in acupunctuur! Ik ben op dit moment waarschijnlijk bezig met een behandeling, maar zal je berichtje zsm beantwoorden!
WhatsApp